Drippy Pointer

Friday, February 15, 2013

new craving

my new craving is guitar lately,,
but i tak tahu nak main...
nak belajar but sape nak ajar,,confuse la nak beli ke tak
takut kalo beli nanti tak gune
tu yang paling takut
nak kena selalu practise..
tak leh nak belajar gune buku or video je
and 1 more factor is orang sekeliling gelakkan aku je
dorang tak caya aku nak belajar ain gitar
masing2 kate,aku nak jadi cam najwa latif
mane de OK!!!
aku nak jadikan hobi je
takde nye nak popular ke ape..
ape pendapat korang??
patut ke aku beli or tak yah???

No comments:

Post a Comment