Drippy Pointer

Friday, November 16, 2012

Tun Siti Hasmah Theatre

time depavali sumorg bercuti kn,,
msing2 de xtvt msing2 
but i decide nk tgk TEATER TUN HASMAH mlm depavali tu
and that day actually my first time drive ke KL
cuak ckit la sbb takut sesat but i'm lucky to have my friends FARA
utk tnjukkn jln
aku drive smpai ke UM je pon
then gerak ke ISTANA BUDAYA nek ngn ARIP
lgpon kete die kosong..
aku ngn FARA nek la ngn ARIP
aku parking kete je kt masjid..
ingtkn sush nk cri ISTANA BUDAYA since tu 1st time ktorg g
aku ingt aku pnh lalu je tp x pnh masuk..
tp skrg da x ingt la kn..lame da
ktorg excited gle nk tgk teater ni..
then kol 8.15 ktorg dibenarkn masuk
korg tau x sit mana ktorg dpt..
sit yg pling atas skli..floor 4
bapak tggi la,,memg kecik je la aku nmpk lisa surihani
x puas lgsung,,start je teater tu sumorg beri tepukan kuat
mule cerita tu mcm energetic ckit la..
da lama2 tu,,aku ngn kawan2 aku da start menguap,,ngntok wei
cite tu ok but maybe sbb pnjg n cerita politik kn..
so yg remaja ni mule la mengantuk sume
abis je cite tu excited nk kuar sbb nk tgk pelakon2 teater ni
ade LISA SURIHANI,NAZIM OTHMAN,EJA,ISMA DANIEL,SYANIE,RADHI KHALID,
DIRA ABU ZAHAR
abis je amek gmbr sume,,ktorg pon balik tp b4 balik ktorg sggh mcd kt Bangsar
then masing2 pon balik ke rumah..
smpai je uma dlm kol 1.20 am
then trus tido...
korg layan la gmbr2 time ktorg amek kt teater TUN SITI HASMAH


poyo gle kn

we are bff


name die faratul,my friend since secondary school lagi


this arip aka ah chong,,we are friends from matrix smpai ke uitm pon


puing puing ,,comel x??haha
lisa surihani and nazim othman



Saturday, November 3, 2012

si kancil part 3

aku da lame x update blog nii
last post aku cite psl perkembangan kncil aku kn
time tu,aku x dpt kete lg kn
tp ari ni aku nk cite yg aku da dpt kete aku sndri
yahoooooo~~~~hepi sgt
da dkt sebulan kot aku dpt kete
skrg,,aku g klas dgn kacil ku
walaupon kecik tp ia sgt membantu time jem n nk cri parking
aku x pro lg bab parking ni
tp ble pkai kncil ni,,memg la sgt membntu
mule aku pkai tu,aku angan2 nk tkr kaler kete
tp bile pk balik,better aku cntikkn dlm dlu,,
enjin sume,accessories dlm,,kaler taun dpn pon leh
xkn aku nk mtk duit kt abg aku lg,,
ckup la die da tlong blikn aku kete
dlu takut nk drive tp ble da de kete sndri,,aku rse yAKIN
N SKRG AKU DA XTAKUT NK DRIVE, MAYBE SBB TU KETE AKU SNDRI KN
skrg ni,,aku jd ktagih nk bwk,,saje bwk member2 aku jln
sbb nk drive,,nk kne cri alasan dlu
hehe
happy sgt22222 :)
gambar hanya sekadar hiasan but my kancil look like this except the different plate