Drippy Pointer

Thursday, September 13, 2012

kancil part 2

Okay aku sambung cita aku yg part 1 punye,,
Yang ari tu aku cite smpai abg ipar aku anta
kete ayah kt kwn die yg nk beli
Tp unfortunately,,his friend x jd nk beli.
Wt pnt je tunggu..
Tuptup tak jadi plak,bengang tol aku rase
Then ayah ckp gune je la kete die,
Just cantikkn je la
Tp aku taknak,aku nk kete kecik je
Sbb x brani la bwk kete besar,tak bese
After that,ayah tanye ngn abang leh x tolong carikn
kereta kancil secondhand n tlong byrkn dlu
Kalo nole yg cash punye,taknak hutang2
Then tiap ari aku tanya ngn abang,de tak kawan die nak jual
Tp malangnya takde,,
Susah nk jumpe kancil cash yg murah2..
Ktorg target 6000 ke bawah..
And until now..lom jumpe lg..
Aku da sdih gle ni sbb tkot tak jadi lg
Ckup la aku da berharap,kalo xdpt memg aku nangis la
Ehmmmmm ‎​!!..Ṁ̭̥̈̅̄ṁ̭̥̈̅̄н☀('.._..')☀нṁ̭̥̈̅̄Ṁ̭̥̈̅
Now,,cume dpt menunggu je.ade,ade la
Ok la smpai cni je cite kancil part 2..
T kalo da dpt,aku akn post tok kancil part 3..
whether ending cite ni hepi or sad(⌣́_⌣̀")..korg time je la ye

No comments:

Post a Comment