Drippy Pointer

Friday, February 15, 2013

new craving

my new craving is guitar lately,,
but i tak tahu nak main...
nak belajar but sape nak ajar,,confuse la nak beli ke tak
takut kalo beli nanti tak gune
tu yang paling takut
nak kena selalu practise..
tak leh nak belajar gune buku or video je
and 1 more factor is orang sekeliling gelakkan aku je
dorang tak caya aku nak belajar ain gitar
masing2 kate,aku nak jadi cam najwa latif
mane de OK!!!
aku nak jadikan hobi je
takde nye nak popular ke ape..
ape pendapat korang??
patut ke aku beli or tak yah???

Tuesday, January 1, 2013

macam-macam problem

Aku ingt bile beli kereta secondhand ni
dapat la jimat sikit
tp sama je ngan beli kete baru kot
banyak gile kena repair,,
Mula2 rim,then tyre pecah..
So my dad tukar je la
Then penutup minyak pula patah,,
Next nak tau ape plak??
lampu depan plak terbakar,,kalo korg la kn
Ape korang rasa??
Mesti bengang gila kan??
Aku rasa bengang gile,,sangat sangat sangat
Nasib bek ade abang ipar aku yang sudi tolong betulkan semua tu
Masa 1st aku dapat kete ni,,radio die unfunction tau
Then 2 mggu lepas abg ipar aku ni
Pegi la betulkan,,
da x yah aku nak dengar radio guna handset lg da lepas ni
Thanks bang..
Apa yang aku nak cite sekarang ni
korang tak yah la beli kete secondhand ni
Wat ‎sakit╮°-°╮┳━┳╯°□°╯┻━┻ hati je,,
Lepas ni,memang aku terus beli kereta baru je la